Testimonials

“Enthousiast, eerlijk en ruim op tijd voor de deadline. Het is prettig samenwerken met Patricia. Ze heeft kennis van reisreportages en weet probleemloos te balanceren op de lijn tussen creativiteit en SEO-proof teksten. Extra fijn: ze vraagt net zo lang door tot de opdracht duidelijk is. Fijn omdat je zo altijd krijgt wat je nodig hebt. Haar positieve en open houding maken dat je haar makkelijk mailt of belt voor zowel een grote, als voor een kleine klus. Hopelijk krijgt ze het niet te druk, want wij blijven haar graag regelmatig inzetten!” 

Petra Strijdhorst ~ Oppad.nl

 

“Met haar vlotte en creatieve pen weet Patricia je mee te slepen in haar verhaal. Daarnaast heeft ze als redacteur oog voor detail en weet ze schrijvers en fotografen met het juiste verhaal op pad te sturen. Patricia stort zich vol energie op haar werk, komt afspraken na en is plezierig en gezellig om mee samen te werken.”

Manon van Dilgt ~ SNP Natuurreizen

 

“Patricia is een creatieve schrijfster. Ze werkt nauwgezet, is zorgvuldig en betrokken en levert compleet werk. Het is heel fijn om in drukke tijden op haar terug te kunnen vallen, in de wetenschap dat de klus altijd voor elkaar komt. Bovendien is ze een prettig persoon om mee te werken!”

Annemiek Kraaijvanger ~ The Brand Works

 

“Het moderniseren van een bestaande site valt niet mee, zeker niet als je enigszins bedrijfsblind bent. In samenwerking met Patricia hebben wij er met een frisse blik naar gekeken. Ze heeft zich goed kunnen verplaatsen in onze visie. Met haar deskundigheid op het gebied van teksten, vormgeving en oog voor detail hebben wij onze website een nieuwe frisse look kunnen geven. Niet geheel onbelangrijk: met een open, directe en prettige samenwerking.”

Rob Hermens ~ Hermens meubel & interieurbouw

 

Wil je weten of ik met mijn #verlegjehorizon verhalen iets voor jou kan betekenen? Bel me op 06 – 235 238 65, stuur een mailtje naar patricia@verlegjehorizon.nl of vul het contactformulier in. Tot snel!

 

Contact

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top