Copy & Content

Melnik Bulgarije zandpiramides

Ik help je graag bij het vinden van de juiste woorden voor je boodschap. Door goed te luisteren krijg ik de essentie boven water en verpak deze in een heldere tekst. Altijd met de juiste tone-of-voice en passend bij jouw missie en doelgroep. Of je nu op zoek bent naar een rake webtekst, vlotte intro voor je social media post, pakkende column, blog of meeslepend artikel. Ik vertel graag jouw verhaal. Mijn specialisaties zijn reizen, wandelen, natuurbeleving, yoga en mindfulness.

Een goed verhaal is één ding, daadwerkelijk gehoord worden is vers twee. Ik neem niet alleen een creatieve pen en frisse blik mee naar de schrijftafel, maar ook 20 jaar marketingcommunicatie ervaring. Ik denk graag met je mee over een slimme contentstrategie en hoe je op een duurzame manier om kunt gaan met je content. Toekomstbestendig. Ik zie zo vaak dat een mooi artikel eenmalig wordt gebruikt om vervolgens in een hoekje weg te kwijnen. Eeuwig zonde! Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het recyclen van de content die je al hebt? Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Ik help je graag op weg.

 

Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Bel me op 06 – 235 238 65, stuur een mailtje naar patricia@verlegjehorizon.nl of vul het contactformulier in. Tot gauw!

 

Contact

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top