Griekenland

Pas op de plaats

22 maart 2020:

Zojuist is bekendgemaakt dat Griekenland in lockdown gaat. We mogen zonder goede reden niet meer de straat op, alleen om even boodschappen te doen en Spetter uit te laten.

15 maart 2020:

Voordat ik onze verhalen van de afgelopen weken ga publiceren, eerst maar eens even een update vanuit Griekenland. We hebben namelijk besloten om onze reis voorlopig te staken, net zolang als nodig blijkt. Niet omdat we ziek zijn of gezondheidsklachten hebben, maar omdat we het niet meer verantwoord vinden om gewoon met onze camper door te blijven reizen. Niet alleen willen we onszelf niet in gevaar brengen, ook willen we anderen voor eventuele risico’s behoeden.

En dus zit er niets anders op dan een plekje op te zoeken waar we de komende tijd kunnen vertoeven. Het toeval wil dat een goede kennis van ons een vakantiehuis en een lap grond heeft in de prachtige Peloponnesos en ons heeft aangeboden om daar te gaan ‘schuilen’. Een aanbod waar we graag gebruik van maken. We hebben onze camper even gestald en onze intrek genomen in zijn mooie huis met uitzicht op zee.

Hoewel we het natuurlijk ontzettend jammer vinden dat we voorlopig niet onderweg zijn, leggen we ons uiteraard bij de situatie neer en maken we er het beste van. En zoals te verwachten, dat gaat ons bijzonder goed af hier.

Er zijn namelijk ergere dingen dan je in Griekenland even terugtrekken. Voorlopig niet reizen betekent voor mij nóg meer tijd voor yoga en om te lezen en te schrijven. Marc stort zich op wat klusjes in de camper en Spetter vermaakt zich uitstekend in de tuin met de katten van de buren 😉 En dat op deze plek. Daar is dus helemaal niets vervelends aan.

We volgen via het nieuws de situatie in Nederland uiteraard op de voet. We wensen jullie heel veel sterkte en hopen dat jullie gezond zijn én blijven. Dan doen wij daar ook ons best voor. Tot binnenkort. Lieve groet, Marc & Patricia

Instagram
Twitter
Facebook
LINKEDIN

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top